• денко малески

Храброст е државата без отстапки да ја внесеш во Европската унија!?

Македонските политичари треба да внимаваат како ја користат темата надворешна политика во ова и во секое друго предизборие. Ако во домашната политика може да се употреби и понекој пресилен збор кој потоа ќе биде погазен, во надворешната мора да се биде максимално внимателен. Тоа е опасна сфера во која дилемата е да се биде или …

Храброст е државата без отстапки да ја внесеш во Европската унија!? Read More »