Колаче од 1.000 долари

Ако наскоро планирате да го посетите Големото Јаболко и имате желба да се расфрлате со пари, овој текст е совршен за вас… …особено доколку ги сакате слатките, а посебно оние неверојатните, декорирани со 23-каратно злато. Со цена од 1.000 долари, ова колаче е креирано како дело на Софија Деметриоу, која е сопственичка на „Duchess Cookies“. …

Колаче од 1.000 долари Read More »