Вкусови кои ќе ве фрлат во деликатесен транс: Оригинални македонски рецепти за зимница прочуени во целиот свет!

Пазарите изобилуваат со колоритен сезонски зеленчук, понудата е разновидна, па секоја домаќинка со задоволство ќе ја приготви уникатната и надалеку прочуена македонска зимница. Кога се во прашање македонските специјалитети – на ризницата на мириси и вкусови на традиционалната домашна зимница едноставно е тешко да се одолее. Тука е неприкосновениот „крал“ на зимницата – ајварот, необичниот, …

Вкусови кои ќе ве фрлат во деликатесен транс: Оригинални македонски рецепти за зимница прочуени во целиот свет! Read More »