• дејан георгиевски

Олимпискиот вицешампион Дејан Георгиевски дипломираше на Факултетот за менаџмент на човечки ресурси

Таеквондистот Дејан Георгиевски, кој на Олимписките игри во Токио кои се одржаа минатиот месец го оствари најголемиот успех од осамостојувањето на Македонија и го освои сребрениот медал, дипломираше на Факултетот за менаџмент на човечки ресурси на Универзитетот за туризам и менаџмент. Георгиевски дипломираше на темата „Менаџирање на човечките ресурси во спортските организации”. Темата која тој …

Олимпискиот вицешампион Дејан Георгиевски дипломираше на Факултетот за менаџмент на човечки ресурси Read More »