• Дарио Ивановски

Ивановски и Поп Арсова победници на Скопскиот маратон

Дарио Ивановски и Адријана Поп Арсова се победниците на Скопскиот маратон кој денеска се одржа низ улиците на Скопје. Ивановски и Поп Арсова славеа во конкуренција од речиси 150 маратонци, а притоа успеаја и да постават нови државни рекорди. Ивановски маратонот го заврши со време од 2:21.27 часа, втор беше Босанецот Младен Ставановиќ, а трет …

Ивановски и Поп Арсова победници на Скопскиот маратон Read More »