• Даниел Крег

ВИДЕО | „Бондоманија“ – Влатко Галевски: Даниел Крег му даде човечна димензија на Бонд

Новиот филм за Бонд чија премиера неколку пати беше одложувана поради пандемијата, во вторникот ја прослави својата светска премиера во Лондон, а ќе започне да се прикажува во кината ширум светот во текот на неделата. 25-тиот филм за Џејмс Бонд првично требаше да се прикаже во октомври 2019 година. Меѓутоа, поради промената на режисерот и …

ВИДЕО | „Бондоманија“ – Влатко Галевски: Даниел Крег му даде човечна димензија на Бонд Read More »