• Д-р Ѓорѓи Јота

ФОТО: Неврохирурзите барале лекување во странство за доктор Ѓорги Јота, а не рехабилитација

Хирургот д-р Ѓорги Јота, кого пред неколку месеци го прегази малолетник без возачка дозвола на пешачкиот премин пред Клинички центар, од страна на ФЗОМ е одбиен за болничко лекување, а не за рехабилитација. Доктор Јота се упатил да посети пациенти кои ги оперирал претходниот ден, но на пешачкиот премин пред клиниката, со огромна брзина во …

ФОТО: Неврохирурзите барале лекување во странство за доктор Ѓорги Јота, а не рехабилитација Read More »