• црн дроб

Една голтка дневно од овој пијалак ќе направи чудо за вашиот црн дроб, подочниците и тенот!

Црниот дроб е исклучително важен орган бидејќи го презема производството на протеините на крвта, и учествува во процесот на нејзиното обновување. Освен тоа, помага во јакнењето и стимулацијата на варењето. Затоа, не е претерано да се каже дека чист црн дроб значи здравје, виталност, здрав изглед и добро расположение. Секојдневно можете да направите нешто за …

Една голтка дневно од овој пијалак ќе направи чудо за вашиот црн дроб, подочниците и тенот! Read More »