• чанта

Висока цена за висока мода: Модни трендови кои го загрозуваат здравјето

Жените се подготвени да платат висока цена за да бидат модерни, а во исто време да не зборуваат за износот на пари кои се издвоени за дизајнерските чанти и чевли. Овој пат мислиме на здравјето пред модата. Одредени модни трендови, наместо етикета на дизајнерот, би требало да ги имаат знаците за предупредување. Голема чанта Во …

Висока цена за висока мода: Модни трендови кои го загрозуваат здравјето Read More »