• болници

Преполни болничките капацитети во Тетово, Гостивар, Струга и Кичево

Болниците во Тетово, во Гостивар, во Струга и во Кичево се уште се преполни со пациенти со Ковид-19. Министерот за здравство Венко Филипче денеска изјави се уште трае координацијата со директорите на овие болници со цел на секој пациент на којшто му е потребна хоспитализација со транспорт да се донесе во Скопје, каде што се уште …

Преполни болничките капацитети во Тетово, Гостивар, Струга и Кичево Read More »