• болни

Бројот на заразени расте, за две недели сите онлајн?

Една недела по почетокот на учебната година расте бројот на заразени ученици и наставници во основните и во средните училишта во земјава, но властите смируваат дека ситуацијата е под контрола. Дека ситуацијата е алармантна мислат и наставниците со кои разговараше „Слободен печат“. Тие велат дека не се прашани за избор, држат настава и во живо …

Бројот на заразени расте, за две недели сите онлајн? Read More »