• болката

ВИДЕО | Методата на познатата докторка Џо: Секое утро правете ги овие вежби и ослободете се од болката во грбот и вратот!

Некогаш наједноставните решенија се и најефикасни… Речиси секоја втора личност има проблеми со болки во вратот и грбот. Современиот начин на живот, работата на компјутерот и долгото седење доведува до чести проблеми со лумбалниот и делот кај рамената, а овие болки можат да го нарушат квалитетот на животот и да направат некои едноставни активности да …

ВИДЕО | Методата на познатата докторка Џо: Секое утро правете ги овие вежби и ослободете се од болката во грбот и вратот! Read More »