• бочварски

До октомври готова делницата од клучката кај рудникот Бучим до Радовиш на експресниот пат

Делницата на експресниот пат Штип-Радовиш од клучката кај рудникот Бучим до влезот на Радовиш комплетно ќе се изгради за неколку денови, односно до почетокот на октомври, најавија денеска министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и директорот на Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП), Ејупи Рустеми, кои извршија увид во градежните работи на овој експресен …

До октомври готова делницата од клучката кај рудникот Бучим до Радовиш на експресниот пат Read More »