• блумберг

Ова се 10-те најбогати семејства во светот во 2021: Волтон „тежи“ 238,2 милијарди долари

Порталот „Блумберг“ објави листа на најбогатите семејства во светот. Оваа листа опфаќа семејства од различни делови на светот кои се занимаваат со различни работи. Првата генерација милијардери не е вклучена во оваа листа и нагласено е дека листата не е конечна, бидејќи постојат семејства чие богатство е распространето низ целиот свет и тешко е да …

Ова се 10-те најбогати семејства во светот во 2021: Волтон „тежи“ 238,2 милијарди долари Read More »