• блокотехна

Блокотехна се враќа во кошарката, прв чекор донација од 200.000 денари

Гевгелискиот клуб беше основан во 2017 година, а две години подоцна успеа да ја освои балканската титула. Како што се дознава од социјалните медиуми, Блокотехна е подготвена за повторно враќање на кошаркарската мапа. Како прв чекор ќе биде помош од 200.000 илјади денари кон Црвениот крст, за помош на погодените од Ковид-2019. – Првите луѓе …

Блокотехна се враќа во кошарката, прв чекор донација од 200.000 денари Read More »