• билјана беличанец

Домот на културата во Кисела Вода ќе го носи името на Билјана Беличанец

На Домот на културата во општина Кисела Вода отсега ќе го носи името на актерката и поранешна градоначалничка на општината, Билјана Беличанец, која почина во 2019 година. Веста на својот фејсбук-профил ја објави актерот Рубенс Муратовски. „Општина Кисела Вода, градоначалник, ми го стопливте срцето“, напиша Муратовски. Билјана Беличанец во својата кариера реализираше бројни главни и …

Домот на културата во Кисела Вода ќе го носи името на Билјана Беличанец Read More »