• библ лига

Куманово, Академија ФМП и ТФТ ги дознаа ривалите во Балканската лига

Првата фаза од новата сезона во БИБЛ лигата е реализирана, во седиштето на Лигата на Балканот во Софија, денеска беше извршена жрепката на двете натпреварувачки групи за сезоната 2021/2022. Македонија ќе има три свои претставници во екипите на Куманово 2009, ТФТ и за првпат во кратката историја на постоењето, Академија ФМП. Согласно со системот за …

Куманово, Академија ФМП и ТФТ ги дознаа ривалите во Балканската лига Read More »