• беливук

Групата на Беливук обвинета за уште две убиства

Обвинителството за организиран криминал, во соработка со оперативците на МВР на Србија и БИА, собра докази за уште најмалку две ликвидации на млади белграѓани, пренесува „Вечерње новости“. Јавноста ќе дознае повеќе за ова за десет дена. Сепак, начинот на грабнување и злосторство беше ист како и кај претходните пет жртви. Засега Беливук, Миjковиќ и нивната …

Групата на Беливук обвинета за уште две убиства Read More »