ФОТО: Барате викенд уживанција? Во Барово гостите спијат во вински буриња, гушнати со природата

Винскиот камп на лозовите насади во Барово е целосно завршен и подготвен да пречекува гости во дванасетте вински буриња кои се адаптирани за преноќување, како и дополнителните елементи, како соблекувални, туш кабини и мини кујна. Дел e од поголем проект за еногастрономски туризам, во чии рамки, освен овој вински камп, беа развиени и апартманско сместување …

ФОТО: Барате викенд уживанција? Во Барово гостите спијат во вински буриња, гушнати со природата Read More »