• барбика

ФОТО: На операции потрошила вистинско богатство и нема намера да запре – Најголемата желба ми е да изгледам како барбика!

Има само 27 години, а веќе неколку пати направила посериозни естетски корекции… Чарли не била задоволна со својот изглед, па решила да направи неколку пластични операции со цел што повеќе да наликува на куклата „Барби“. Иако е млада девојка, таа не гледа ништо чудно во тоа што сака да го промени својот изглед и што подлегнува на толку операции. Оваа …

ФОТО: На операции потрошила вистинско богатство и нема намера да запре – Најголемата желба ми е да изгледам како барбика! Read More »