• август

Со еден ученик во семејството, во август биле потребни минимум 42.342 денари

Синдикалната кошничка за август изнесува 34.342 денари и е за 214 денари поголема отколку во јули, пресмета Сојузот на синдикати. Но, оттаму велат дека ако во семејството има еден ученик, потребни се најмалку 42.343 денари. „Овој месец е пред почетокот на учебната година за кој според податоците што се официјално достапни и изнесени во јавност, …

Со еден ученик во семејството, во август биле потребни минимум 42.342 денари Read More »