• атлантски океан

ФОТО | Трагедија во Венецуела: Мајка ги спасила своите две деца по бродолом пиејќи урина и доејќи ги четири дена – пред конечно да умре

Мајка ги спасила своите две деца по бродолом, доејќи ги четири дена, додека пиела урина – пред конечно да умре. 40-годишната Мариели Чакон ги одржуваше во живот Хозе Дејвид и Марија Беатриз Камблор Чакон, откако нивниот брод беше уништен од бран по патувањето на островот во Атлантскиот Океан. Венецуелката ја испила сопствената урина, така што …

ФОТО | Трагедија во Венецуела: Мајка ги спасила своите две деца по бродолом пиејќи урина и доејќи ги четири дена – пред конечно да умре Read More »