• арсовска

Арсовска: Голем мега парк, нови пешачки и велосипедски патеки, летниковци и фекална канализација во Гази Баба

Независната кандидатка за градоначалник на Град Скопје, Данела Арсовска денеска на теренската активност од врата на врата ги посети граѓаните на општина Гази Баба. На овие средби Арсовска во разговор со жителите на општината ја презентираше својата програма за модерно Скопје и воедно ги слушна приоритетите кои ги истакнаа граѓаните, со цел подобрување на квалитетот …

Арсовска: Голем мега парк, нови пешачки и велосипедски патеки, летниковци и фекална канализација во Гази Баба Read More »