• априлијада

Акција на Слободен печат: И нашите деца се медиумски ѕвезди на Денот на шегата! (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Годинава, поради коронавирусот улиците не беа преплавени со дечиња, ама затоа Слободен печат ја организираше акцијата Нека бидат и вашите деца медиумски ѕвезди! Придружете ни се и вие! Ослободете ја целата имагинација и помогнете им на вашите дечиња да направат креативни маски. Потоа, испратете ни фотографии од успешната маскенбалска креација на: isprati@pecat.mk Повикот за маскенбалска …

Акција на Слободен печат: И нашите деца се медиумски ѕвезди на Денот на шегата! (ФОТОГАЛЕРИЈА) Read More »