• анксиозност

Инстаграм влијае на суицидни мисли кај младите, велат од Фејсбук

Документите што протекоа покажуваат дека Фејсбук ја чувал внатрешната студија за штетното влијание на нивната апликација на Инстаграм врз тинејџерките во тајност најмалку две години, додека директорите на Фејсбук постојано го намалувале и избегнувале тој проблем во јавноста, пренесува  Радио Слободна Европа (РСЕ). Инстаграм, платформа за споделување фотографии и видеа која е во сопственост на …

Инстаграм влијае на суицидни мисли кај младите, велат од Фејсбук Read More »