Во Интер доаѓа фантастичен напаѓач за 15 милиони евра

Интер ќе доведе уште еден напаѓач до крајот на преодниот рок за да го комплетира офанзивниот дел од тимот. По заминувањето на Ромелу Лукаку, првата реакција беше ангажирањето на Един Џеко, но тоа не е крај на засилувањата кога станува збор за напаѓачите. Маркус Турам се споменуваше последните денови, но францускиот напаѓач отпадна од комбинација, …

Во Интер доаѓа фантастичен напаѓач за 15 милиони евра Read More »