• Александра Заева

Тој е личниот фризер на дамите од семејството Заеви: Со Зорица Заева се држиме до тоа што најдобро ѝ стои! (ФОТО)

Драган Гоцев од Струмица, или во својот град познат како Даци, е момчето „виновно“ за изгледот на убавите струмичанки. За да закажете фризура или шминка во неговиот салон треба да се јавите неколку дена порано, но и тогаш е прашање на време дали ќе има „слободен термин“ да ве стави на листата на чекање. Низ …

Тој е личниот фризер на дамите од семејството Заеви: Со Зорица Заева се држиме до тоа што најдобро ѝ стои! (ФОТО) Read More »