• александар вулин

ФОТО+ВИДЕО | Спасовски и Вулин во Старо Нагоричане на увид во ситуацијата по вчерашниот пожар

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски заедно со неговиот српски колега Александар Вулин попладнево престојуваа во Старо Нагоричане, каде што пожарот е локализиран, но, како што наведе Спасовски, поради теренските специфики и временските услови бара насочување на добар дел од капацитетите за да се избегне ризикот од негово повторно ширење. – Во текот на вчерашниот …

ФОТО+ВИДЕО | Спасовски и Вулин во Старо Нагоричане на увид во ситуацијата по вчерашниот пожар Read More »