• алек болдвин

ФОТО | Алек Болдвин: Холивудскиот „срцекршач“, денес посветен сопруг и татко на седум деца

Американскиот актер, писател, продуцент и комичар Алек Болдвин на 3 април го прослави својот 63-ти роденден, а во младоста бил еден од најатрактивните мажи во Холивуд и познат„срцекршач“. Болдвин денес е целосно посветен на своето семејство уживајќи во бракот со неговата 26 години помлада сопруга Хилариа Болдвин, со која има шест деца.   View this …

ФОТО | Алек Болдвин: Холивудскиот „срцекршач“, денес посветен сопруг и татко на седум деца Read More »