ВИДЕО: Ајверсон е воодушевен од Лилард: Тој е како сериски убиец, ќе направи сè за да ве победи

Ален Ајверсон кој е еден од најдобрите 50 кошаркари во историјата на НБА лигата,  има само пофални зборови за бекот на Портланд треилблејзерс, Демиен Лилард. Ајверсон чиј прекар е „одговор“ поради начинот на кој играше, обожува да го гледа Лилард на НБА паркетите и во подкастот за „Бличер рипорт“ тврди дека бекот на Портланд толку …

ВИДЕО: Ајверсон е воодушевен од Лилард: Тој е како сериски убиец, ќе направи сè за да ве победи Read More »