• албум

Групата „Стринг форсис“ ќе ја промовира ремастерираната верзија на албумот „Соголи ме“ на компакт-диск

Групата „Стринг форсис“ одлучи својот петти студиски албум со наслов „Соголи ме“, оригинално издаден само во дигитален формат во 2017 година, да го преобјави и на компакт-диск. Промоцијата на новото пакување на албумот ќе се одржи на 21 септември (вторник), со почеток во 14 часот, во кафе-книжарницата „Буква“. – Неколку години отпосле, за да останеме …

Групата „Стринг форсис“ ќе ја промовира ремастерираната верзија на албумот „Соголи ме“ на компакт-диск Read More »