• актерката

Шерон Стоун: Имав абортус на 18 години, страшно е што сè може да ти направи неискуството!

Актерката Шерон Стоун раскажа за своето трауматично искуство со абортусот кој го имала на 18 години… Актерката Шерон Стоун (63) во своите мемоари откри дека на 18 години имала абортус, откако забременила поради сексуално неискуство. За да абортира, Шерон тогаш морала да прејде до државната граница Охајо, бидејќи била премлада за да абортира во Пенсилванија, …

Шерон Стоун: Имав абортус на 18 години, страшно е што сè може да ти направи неискуството! Read More »