• ад

Демант дека е направен пропуст на еден од головите на Националната арена!

АД за изградба и стопанисување ги отфрла како неосновани тврдењата во одредени медиуми дека е направен пропуст во димензиите на рамката на еден од головите на Националната Арена „Тодор Проески“. Пред почетокот на овој натпревар, исто како и пред сите меѓународни натпревари делегат на УЕФА и судиите извршија проверка на целокупниот терен. По детално извршената …

Демант дека е направен пропуст на еден од головите на Националната арена! Read More »