Не верувате дека можете да го заспиете бебето за 60 секунди? Тајната се крие во овој трик! (ВИДЕО)

Долгоочекуваното бебе е веројатно најголемата среќа која може да ја доживее едно семејство. Сепак и покрај силната љубов и радост, родителите се често многу уморни и ненаспиени додека бебето се навикне на новиот свет и додека го воспостави ритамот на спиење. Некои луѓе имаат среќа па не мораат да смислуваат посебни начини да го заспијат …

Не верувате дека можете да го заспиете бебето за 60 секунди? Тајната се крие во овој трик! (ВИДЕО) Read More »