• 30

Пејачката го почести фановите за 30-годишнината од кариерата: Мараја Кери штотуку објави нов ремикс албум!

Како дел од прославата за 30-годишнината од својата кариера, Мараја Кери објави нов ремикс албум кој е полн со хитови од нејзиното издание од 2012 година – „Charmbracele“. На албумот, меѓу останатите, се наоѓаат и освежените верзии од нејзините „Through the Rain,” „I Only Wanted“, „The One,” „Boy (I Need You)”. Целиот албум се состои …

Пејачката го почести фановите за 30-годишнината од кариерата: Мараја Кери штотуку објави нов ремикс албум! Read More »