• ќерка

ФОТО: Ќерката на Стив Џобс има милијарди на сметка – со што се занимава најмладата наследничка

Ив Џобс, најмладата од трите ќерки на Стив Џобс, во моментов студира на универзитетот „Стенфорд“, а покрај тоа што е ѕвезда во светот на професионалните јавачи на коњи, таа е наследничка на милионската империја која и припадна по смртта на Стив во 2011 година. Инаку, на универзитетот „Стентфорд“ првпат се запознале и нејзините родители Стив …

ФОТО: Ќерката на Стив Џобс има милијарди на сметка – со што се занимава најмладата наследничка Read More »