• јсп

Дел од патниците во автобусите не носат маски, останатите стравуваат од зараза

И покрај огромниот број новозаразени граѓани од коронавирусот сепак за жал, се почесто гледаме несовесни граѓани како без маска или пак со неправилно поставена маска на лицето, се шетаат низ Скопје, по парковите или пак низ пазарите каде што фрекфенцијата на луѓето е исклучително голема и каде, одржувањето на препорачаната дистанца е невозможна. Од друга …

Дел од патниците во автобусите не носат маски, останатите стравуваат од зараза Read More »