• ѓумбир

Чај од пет состојки лекува 50 болести

Овој неверојатен чај кој лекува повеќе од 50 болести содржи пет состојки. Куркума – лековитите својства на куркумата се многу популарни. Соединението куркумин ги намалува воспаленијата, се бори против рак и му помага на срцето да го сочува здравјето. Ѓумбир – ги ублажува мигрените, има противоспалителни својства и помага во борбата против ракот. Цимет – …

Чај од пет состојки лекува 50 болести Read More »