• шума

ФОТО | Полицијата пронашла двегодишно девојче и бебе во шума: Пораката го открила нивното потекло

Граничната полиција на САД спасила две деца откако биле пронајдени во шума на брегот на реката Рио Гранде. Во вторникот, полицијата објави фотографија на Твитер од двегодишното девојче со ранец и тримесечното момче во корпа со ќебе како седат во грмушките. Граничната полиција во соопштението за печат открила дека полицајците ги пронашле децата напуштени во …

ФОТО | Полицијата пронашла двегодишно девојче и бебе во шума: Пораката го открила нивното потекло Read More »