• црна гора

Црна Гора е прва во Европа по трговија со дрога

Според Глобалниот индекс за организиран криминал, Црна Гора е рангирана на прво место во Европа и на 14 место во светот кога станува збор за трговија со дрога, а четврта во Европа по криминал, по Русија, Србија и Украина и 45 -та во светот, јави РТЦГ. Кога станува збор за отпорот кон криминалот, како што …

Црна Гора е прва во Европа по трговија со дрога Read More »