• холокауст

Во Германија се во оптек фалсификувани пасоши за вакцинација

Лекарските ординации и центрите за вакцинација се погодени од проблемот со фалсификувани пасоши за вакцинација, без притоа и да знаат за проблемот. Планираната дигитализација би можела да го заостри проблемот. Во онлајн-продавницата за печати на Матијас Гронкиевич од пред извесно време почнале да стигнуваат дубиозни нарачки кои се наводно наменети за центрите за вакцинирање и …

Во Германија се во оптек фалсификувани пасоши за вакцинација Read More »