• халкбанк

Време е за нов дом – време е за поголема радост

Со почетокот на пандемијата, современиот начин на живот навистина доживеа значителни промени. Но, тоа не значи дека животот престанува – напротив, тој има свои начини на кои успешно ги трансформира навиките, идеите, плановите… И тие се остваруваат. Иако движењата на тие промени се во рамки на очекувањата, неизвесноста и ризиците од понатамошниот тек на пандемијата …

Време е за нов дом – време е за поголема радост Read More »