Елмас головите му ги посвети на Пандев

Селекторот Игор Ангеловски е задоволен од триумфот и трите освоени бодови но смета дека победата мораше да биде обезбедена порано. – Тоа што беше планирано и што го најавивме, го остваривме. Среќни сме што победивме, на убав начин му го честитавме јубилејот на Горан Пандев. Токму фудбалерите му честитаа на најдобар можен начин. Елиф Елмас …

Елмас головите му ги посвети на Пандев Read More »