• филм

ВИДЕО: Бен Афлек за Џенифер Лопез: Дали се согласува дека е добра актерка?

Бен Афлек имаше многу симпатична реакција кога го слушна името на Џенифер Лопез на црвениот килим. Месеци откако се повторно заедно, Бен Афлек и Џенифер Лопез не се обидуваат да ги скријат среќата, задоволството и симпатијата еден кон друг. На сличен начин, Бен не успеа да ја прикрие насмевката кога името на Лопез беше спомнато …

ВИДЕО: Бен Афлек за Џенифер Лопез: Дали се согласува дека е добра актерка? Read More »