• Филипче

Филипче и Наумоски: Со изградба на Клинички центар Ѓорче Петров ќе добие можност за дополнителен развој

Потпретседателот на СДСМ Венко Филипче на денешната промоција на кандидатот за градоначалник за општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски и на советничката листа на СДСМ и Коалицијата истакна дека Владата изминатите години ги раздолжи општините и инвестираше 500 милиони евра во проекти кои го олеснуваат секојдневниот живот на граѓаните. Според него, општината Ѓорче Петров ќе добие …

Филипче и Наумоски: Со изградба на Клинички центар Ѓорче Петров ќе добие можност за дополнителен развој Read More »