• фејсбук

Цел свет пука сеир: Погледнете ги најсмешните реакции за падот на Фејсбук, Инстаграм и Ватсап

Трите апликации Фејсбук, Инстаграм и Ватсап – кои се во сопственост на Фејсбук и работат на заедничка инфраструктура – вчера целосно престанаа да работат, кратко пред 18 часот. Други производи што се дел од истото семејство апликации, како што е Фејсбук Воркплејс, исто така престанаа да работат. Корисниците на Фејсбук едноставно видоа дека нивниот прелистувач …

Цел свет пука сеир: Погледнете ги најсмешните реакции за падот на Фејсбук, Инстаграм и Ватсап Read More »