• уплати

Национална банка на Албанија: Од дијаспората лани се слеале 673 милиони евра во земјата

Минатата година, и покрај пандемијата и последиците кои ги предизвика, албанските иселеници не ги заборавиле своите најблиски во родниот крај. Податоците објавени од Централна банка на Албанија потврдуваат дека дијаспората лани испратила вкупно 673 милони евра, што е благо намалување од само четири отсто, споредно со претходната година. – Чувствително намалување е забележано во второто …

Национална банка на Албанија: Од дијаспората лани се слеале 673 милиони евра во земјата Read More »