• унија

Заев: Нашиот природен дом е Европската Унија

Премиерот Зоран Заев, во своето обраќање по повод 9 Мај – Денот на победата над фашизмот и Денот на Европа, истакна дека денеска одбележуваме еден голем датум за два крупни настани во историјата на Европа и на нашата земја. -Датум, впишан со златни букви во историјата на напредна Европа, како датум за паметење на милионите жртви. Датум …

Заев: Нашиот природен дом е Европската Унија Read More »