• убавина

Која фризура подмладува, а која прави да изгледаме постари?

Не е тајна – фризурата може да го подобри, но и да ви го расипе изгледот и да направи да изгледате постаро отколку што сте. Доколку не го сакате овој втор епилог, важно е да ги земете предвид цртите на лицето, но и возраста, за да ја изберете идеалната фризура. Стилистот и фризер, Ник Вилис, …

Која фризура подмладува, а која прави да изгледаме постари? Read More »