• телефон

ФОТО | Драма во операциона сала: Oд стомакот на Косовец извадена Нокиа дел по дел, зошто ја голтнал – не кажал

Косовските хирурзи од Универзитетската клиника за гастроентерохепатологија во Приштина се фрапирале кога од стомакот на еден 33-годишен Косовец извадиле цел малечок телефон Нокиа. Мажот телефонот го голтнал пред неколку дена. Дигестивните хирурзите предводени од д-р Скендер Телаку успешно ја изведоа операција по што телефончето му е извлечено од абдоменот без резови и поголеми последици: „33-годишниот …

ФОТО | Драма во операциона сала: Oд стомакот на Косовец извадена Нокиа дел по дел, зошто ја голтнал – не кажал Read More »